Mikle Peti Live Music

" Számomra a zeneszolgáltatás nem munka,a zene az életem"

Bemutatkozás

A családunkban sok zenész volt, így engem is korán érdekelni kezdett a zenélés. Hamar eldöntöttem én ezt a pályát fogom választani! 2001-ben kezdtem aktívan a zenével foglalkozni, és azóta járom leginkább Szlovákiát és Magyarországot, mint egytagú, billentyűs zenész, énekes. Rengeteg helyszínen és rendezvényen megfordultam már, és sok színvonalas bálon, különböző ünnepségeken, városnapokon zenéltem. Az évek alatt rutint és tapasztalatokat szereztem, így megtanultam, hogy miként lehet igazán jó hangulatot teremteni a szórakozni, táncolni vágyóknak.

csak akkor lehet igazán jól művelni, ha szívből csinálja az ember, teljes odaadással, igyekezettel és alázattal. Számomra az, hogy jó kedvet varázsolhatok a színpadról, egy csodálatos érzés. Minden rendezvény egyedi, ezért egy tapasztalt és jó zenésznek rá kell hangolódnia a közönségre. Rá kell éreznie arra is, hogy mikor, milyen dalokra van szükség, figyelembe véve a korosztályt és a rendezvény típusát! Legfontosabb amit szem előtt tartok, hogy mindíg, maximálisan elégedettek legyenek azok, akiknek éppen zenélek. Sok ezer bál, lakodalom, bár-zenélés, falunap van már a hátam mögött, így rugalmas vagyok: akár rögtönzésről legyen szó - (ha például a tisztelt közönség dalt kér stb...) Az élő zene mellett több mint egy évet töltöttem a Nóta TV (Sláger TV) zenés csatornájánál, mint fellépő énekes. 2017 tavaszától a MuzsikaTV állandó fellépője vagyok. Folyamatosan készülnek új videóklipjeim és hangfelvételeim, és minden aktualitást, nyilvános fellépést közzé teszek a hivatalos Facebook oldalamon.

utcabálok, céges rendezvények, születésnapok, szalagavatók, házassági évfordulók, keresztelők, osztálytalálkozók, óvodás maszkabálok (gyermekdalokkal), bankettek professzionális élő zene szolgáltatását, valamint zenei-stúdió szolgálatást kínálok akár kezdőknek, akár haladóknak (AMIDI Studio).

megszólalásban trendi és szórakoztató. Hangtechnikám professzionális komponensekből áll. Közhely ugyan, de nálam nincs playback, akadozó floppy és gagyi "sumákolások..." Teljes repertoárt játszom és énekelek Magyar, Angol, Szlovák és Cseh nyelveken! Néhány stílus amit képviselek a teljesség igénye nélkül: Hagyományos lakodalmas zene, sláger-dalok egészen a 40-es évektől napjainkig, szalonzene, mulatós, rock&roll, cigányzene, diszkó, pop, rock, magyar nóták, bárzene,  hallgatók stb... Bemutató videókat, zenéket, képeket, leírásokat a honlapom többi oldalán tekintheti meg.

Árajánlat, egyeztetés és információ:
Telefon: +421 915 770 460 E-mail: info@miklepeti.eu
Csatlakozzon a hivatalos Facebook oldalamhoz és a Mikle Peti Music csoportomhoz, hogy ne maradjon le az új tartalmakról !

Bízom benne, hogy honlapom elnyerte tetszését !  Keressen bizalommal !

Mikle Peti
© Copyright 2021 ATI