Főoldal
www.miklepeti.eu

Üdvözlöm az oldalamon

Aktualitások itt:

Facebook: Mikle Peti -AMIDIStudio /Official Page/

"Számomra a zeneszolgáltatás nem munka, a zene az életem!"

Már egészen kiskorom óta a zene rabja vagyok! A családunkban sok zenész volt, így engem is korán érdekelni kezdett a zenélés. Hamar eldöntöttem én ezt a pályát fogom választani! 2001-ben kezdtem aktívan a zenével foglalkozni, és azóta járom leginkább Szlovákiát és Magyarországot, mint egytagú, billentyüs zenész, énekes. Rengeteg helyszínen és rendezvényen megfordultam már, és sok színvonalas bálon, különböző ünnepségeken, városnapokon zenéltem. Az évek alatt rutint és tapasztalatokat szereztem, így megtanultam, hogy miként lehet igazán jó hangulatot teremteni a szórakozni, táncolni vágyóknak.

Sokan nem tudják, de ezt a mesterséget csak akkor lehet igazán jól művelni, ha szívből csinálja az ember, teljes odaadással, igyekezettel és alázattal. Számomra az, hogy jó kedvet varázsolhatok a színpadról, egy csodálatos érzés. Minden rendezvény egyedi, ezért egy tapasztalt és jó zenésznek rá kell hangolódnia a közönségre. Rá kell éreznie arra is, hogy mikor-milyen dalokra van szükség, figyelembe véve a korosztályt és a rendezvény típusát! Legfontosabb amit szem előtt tartok, hogy mindíg, maximálisan elégedettek legyenek azok, akiknek éppen zenélek. Sok ezer bál, lakodalom, bár-zenélés, falunap van már a hátam mögött, így rugalmas vagyok: akár rögtönzésről legyen szó - (ha például a tisztelt közönség dalt kér stb...) Az élő zene mellett több mint egy évet töltöttem a Nóta TV (Sláger TV) zenés csatornájánál, mint fellépő énekes. 2017 tavaszától pedig a MuzsikaTV állandó fellépője és a Felvidéki Mulatós Show hangmérnöke vagyok. Folyamatosan készülnek zenés videóklipjeim, demó hangfelvételek, és minden aktualitást és nyilvános fellépést közzé teszek a hivatalos Facebook oldalamon.

Vállalok többek között: Lakodalmak, bálok, utcabálok, céges rendezvények, születésnapok, szalagavatók, házassági évfordulók, keresztelők, osztálytalálkozók, óvodás maszkabálok (gyermekdalokkal), bankettek professzionális zenei szolgáltatását! Ezenkívül vállalok kisebb hangosításokat, valamint zenei-stúdió szolgálatást kínálok akár kezdőknek, akár haladóknak (aMIDI Studio).

A zenei repertoárom kivételesen széles és változatos, megszólalásban trendi és szórakoztató. Hangtechnikám professzionális komponensekből áll. Közhely ugyan, de nálam nincs playback, akadozó floppy és gagyi "sumákolások..." Teljes repertoárt játszom és énekelek Magyar, Angol, Szlovák és Cseh nyelveken! Néhány stílus amit képviselek a teljesség igénye nélkül: Hagyományos lakodalmas zene, sláger-dalok egészen a 40-es évektől napjainkig, szalonzene, mulatós, rock&roll, cigányzene, diszkó, pop, rock, magyar nóták, hallgatók stb... Bemutató videókat, zenéket, képeket, leírásokat a honlapom többi oldalán tekintheti meg.

Amit biztosíthatok: minőségi élőzene.
Árajánlat, egyeztetés és információkérés telefonon: 00421 915 770 460 (SK) vagy e-mailben: miklepeter.box@gmail.com

Bízom benne, hogy honlapom elnyerte tetszését és ha bármilyen kérdése lenne felém, hívjon bizalommal!!!
Mikle Peti

© 2012 Mikle Peti | Tel.: 00421 915 770 460
Közzöségi média